dijous, 30 d’abril del 2015

Vinc d’un concert

 

Vinc d’un concert

en una plaça major

d’un vell poble

mig buit.

Els músics,

estrangers en gira

per llocs perduts,

clàssics amb sons moderns

i entranyables,

m’han fet volar

per la meva joventut

i la maduresa perduda.

Cada so de les cançons

en duia records d’instants

on tu i jo n’érem un.

Fins i tot l’ànima ballava

als ritmes que sonaven.

Notava la teva pell

tant a la vora

que m’he mirat a les mans

si erets veritat.

Com la majoria

de les nostres

sensacions comunes,

eren somnis

que vivia despert.

dimecres, 29 d’abril del 2015

Rere les últimes paraules

 

Rere les últimes paraules,

m’ha arribat l’olor del teu cos,

el regust dels teus llavis

passejats per sobre

per aquella crema

que els suavitza.

Després el record

del teu onejant-se sobre meu,

en una cavalcada furtiva,

silent,

lluny de paraules

que ens podrien distraure

del nostre propi desig.

Tot el que estava guardat

en el temps del silenci,

m’ho has tornat a dur

a pesar del teu interès..

Rere les últimes paraules,

m’ha arribat de nou la vida.

dimarts, 28 d’abril del 2015

Tornes de un llarg adéu

 

Tornes de un llarg adéu,

però no sento les paraules

que tan he esperat.

M’he despertat

del somni

amb les mans nues

i el cos tapat

per la incertesa.

Retornes d’un llarg adéu

i em sento sol,

sense respostes

que desitjo aviat.

Em manca encara

la calidesa de la teva ma

i l’olor del teu cos

vora el meu,

Però, si més no,

 has fet un primer pas.

dilluns, 27 d’abril del 2015

Germinen els brots



Germinen els brots
en els arbres joves
aquesta primavera
que renova els vots
de vida creixent.
I en el meu racó
es renoven
els records amagats
des de la tardor
en que vas marxar.
He trobat a faltar
el treus mots
i els somriures callats,
les càlides carícies
i l’esbiaix d’uns petons
furtats al temps.
Gotes de pluja
que rellisquen
pel cos avall
mentre el sol vol sortir
entre el núvols grisos.
Recolzen les velles nines
els teus somnis
al capçal del llit
on estimar-se
era un joc
que tots dos volíem jugar.
Cuso els instants
amb fil de remor,
del so dels peus
que potser un dia
no gaire llunyà
et tornaran a dur
al meu costat.

dilluns, 13 d’abril del 2015

Al final del camí dels horts

 

Al final del camí dels horts, hi havia un mas molt ben arreglat, i segons m’havien dit, fins i tot l’havien llogat a alguns estiuejants, tenia piscina fora de la vista dels vianants encara que pocs eren els que en aquell temps anaven fins al final i tornaven perquè no hi havia una altra manera de fer-ho.

M’estic allunyant del context. Varies vegades jo que si era dels d’anar fins al final per tenir cura del meu cos encara jove, havia vist una dona que havia associat com una amiga de la meva “tia” aquella amb la que vàrem tenir un encontre molt profitós en temps de verema.

En aquesta ocasió, quan ja tornava en direcció cap al poble, vaig sentir que em cridaven pel meu nom. M’atura i en girar-me la vaig reconèixer. M’apropà per saber que volia i m’oferí entrar a l’ombra del mas no agafés alguna cosa amb el sol que queia. Accepta la proposta i em pregunta si volia alguna cosa de beure, li confirmar que si us plau un got d’aigua.

Ella, sense perdre temps em digué mentre en duia el got ple que si sabia qui era, i jo respongué que era una amiga de ma “tia”. La millor, emfatitza ella amb molt de caràcter. Pensa, em va dir que quan festejàvem ens vam canviar aquí mateix un parell de vegades els homes per fer l’amor com diuen ara. Jo davant d’aquesta confessió tant intima, vaig haver de fer una cara molt estranya perquè en afegitó em digué, es que ta “tia” i jo des de sempre ens ho hem contat tot. I fa vora un més mentre fèieu la verema i esperàveu a que tornessin a buscar-vos, com aquell que no vol la cosa , allí estirats al terra us vau conèixer més íntimament i no només una vegada. Després la cosa ha estat més complicada i de vegades si l’ocasió ho ha permès en una salutació els vostres llavis s’han creuat i la teva mà li ha acaronat els pits.

Jo la vaig tallar, dient que volia dir-me amb allò, però ella prosseguí el seu discurs i seguí dient que li havia ofert el mas per tenir alguna trobada més amb tu, perdona que et tutegi, però amb el que se de vosaltres seguir-te parlant de vostè em sona estrany. Em sap greu però es va negar a acceptar el meu oferiment, perquè era de l’opinió que havia estat molt be però només era flor d’un estiu. Després em digué, si vols i pots demana-li tu per fer-ho junts.

Ara si que els ulls sortien de la closca i mig oberta la boca baix sil·labejar, m’esteu proposant tenir contactes vos i jo.

Ella em tallà de seguida i em digué si has de seguir parlant-me de vostè, deixe-m’ho aquí. Que m’estàs oferint, li digué més calmat, i veient que volia fer una cosa que cada cop m’apetia més a mi també. Aquells pit em recordaven als de la meva “tia” i amb ells m’ho vaig passar molt be.´ Com si em llegís el pensament, digué sense cap punt de vergonya, si no vaig equivocada els pits d’ella eren una de les coses que mes et van agradar en aquella situació i si no deixes de fixar-te be, veuràs o podràs imaginar que no són tant diferents els de les dues.

A més començo a veure que per aquí baix hi comença a haver-hi moviment  i tens l’estendard bastant aixecat. Que et sembla ho provem? Em preguntà mentre apropava  la seva mà al meu entrecuix i es movia donant voltes al voltant de l’amic cada vegada més animat. No vols tocar la meva mercaderia? Preguntà de nou insistint, i amb l’altra mà lliure alçà la meva mà que tenia més a prop i la posà damunt del pit que tenia davant. Instintivament vaig començar a acaronar aquell pit que per alguna raó encara duia el sostenidor posat.

Per prendre una mica la iniciativa, li vaig preguntar si no confiava en convencem que encara duia els sostenidors. No, em respongué, ta “tia” em va dir que va gaudir molt mentre els hi treies, i jo també ho volia sentir igual.

Es llevà i anar a tancar amb clau la porta del mas. Em besà per primer cop des que havia entrat m’agafà la mà i em dugué a la seva habitació.

Mira si n’estava convençuda, que he portat llençols nets. Amb ma “tia” no vam començar així, però ara jo prefereixo que comencem amb la introducció del meu membre dins de la teva boca, hi tens algun problema? No, fem-ho com tu vols.

Va anant baixant el cos i alhora baixant els pantalons d’esport, després ho va fer amb els calçotets i l’amic ja estava esperant-la en posició d’atac. La seva boca i la seva llengua van anar a conèixer el meu membre i mentre ells tres jugaven en aquell territori amagat, les meves mans anaven descobrint la seva excitant geografia. Li descorda tots els botons de la brusa, i li tragué mentre ella segui treballant cada vegada més excitada. No recordo si a la meva “tia” li apujà els sostenidors per sobre els pits, però ara em semblà una molt bona opció i veure de recordar els pits de la meva “tia”. La primera intenció era pensar amb la “tia” mentre m’ho feia amb la seva amiga, això ja ho havia fet alguna que altra vegada, fer-ho amb una mentre veia a una altra, ara hauria de recórrer als records, però seguia amb aquesta intenció, si volia aprofitar-se de mi, jo també ho faria d’ella.

Li lleva els sostenidors sense desbotonar-los i els pits caigueren avall deixant-me una esplèndida visió. Abans de res vaig voler tocar-los i compara la seva suavitat amb els de la meva “tia”, segons recordava la pell tenia la mateixa textura i m’excitava de la mateixa manera. Començà a jugar amb els mugrons i a donar voltes al seu voltant, mentre ella s’anava excitant més i més i de retruc, el meu amic també ho anava notant. Després d’uns minuts de continuar amb els jocs, li descordà els sostenidors i ara li veié la part superior del cos tota nua. Agafa els seus pits per sota i comença un nou moviment d’acaronament i de pressió que acaba esclatant dins de la seva boca l’ànsia del meu amic, i mentre anava engolint el suc que li havia regalat, com si fossin sanglots intermitents, responia a les meves pectorals carícies amb espasmes orals i crits mig ofegats.

Ja m’ho havia dit, em digué, que amb tu m’ho passaria molt be. Ara els dos dempeus i besant-nos  amb intensitat, teníem els cossos tant a prop que un notava el bategar del cor de l’altre. Li tragué les calces, les deixà al costat dels meus pantalons d’esport, per engrandir la meva col·lecció d’aquelles peces íntimes i vam anar agitant-nos cap aquells llençols nets alhora que jo començava a dibuixar camins imaginaris entre els rinxols del seu pubis a la recerca de l’entrada màgica.

Estirada d’esquena mirant-me als ulls, acceptà de gust els llavis que li apropà per deixar-li un reguitzell de petons a cadascun més dolç que l’anterior. Mentre començava a estudiar el seu cos madur. Recorrent cada pam cercant en aquella pell terça la dolçor del plaer.

Recorregué cada un dels punt cardinals d’aquell cos que se m’oferia totalment obert al meus desitjos, i poc a poc anà vers el punt d’entrada, fins la cova que obria el deliri, amagada entre les seves cames i descoberta rere el matoll de pels rinxolats amb els que ja hi havia pres contacte.

Seguint amb el meu mal cap, i després d’iniciar una lenta penetració en aquell palau del goig, em vingué al cap la imatge de la meva “tia” aquella tarda de verema, fent-me gaudir del seu cos sota els parrals esquilats del seus fruits. Jo ja tinc la mala costum en algunes ocasions de mentre ho faig amb una dona, si veig una altra des de la finestra o el balcó d’on estic, m’excita pensar que ho faig amb l’altra, amb la que veig des del meu amagatall. En aquesta ocasió no va ser amb una dona que veia, si no més be, amb una que de tant parlar-ne m’havien entrat ganes de tornar-ho a fer, aprofitant el moment d’estar amb el cos de la seva amiga, jo em volcà amb un sol pensament, repetir aquell que fèiem al camp sota l’escalfor del sol i del seu cos.

Ella, com solia ocórrer, no notà cap canvi amb el meu comportament, al contrari amb la meva intencionalitat mental, quedà prou satisfeta de la trobada que estàvem tenint. Torna a buidar-me dins d’ella, mentre la meva llengua es movia voltant  els seus mugrons ara amerats de suor. Relaxà el meu cos i em deixà anar sobre el d’ella que anava recuperant l’alè de la seva respiració.

Un cop feta la meva tonteria i amb una certa culpabilitat, volent tornar a ser amable, li deixà els meus llavis sobre els seus i reposarem una estona d’aquesta manera. Jo aprofita el moment per recuperar part de l’embranzida del meu amic. Quan nota que ja estava actiu, sense dir res, allí sobre els llençols que ja no estaven tant nets, la girà boca avall, en posició agenollada, em col·locà per sota d’ella i amb una copia de la lloba i en aquest cas jo sol, comença a jugar des d’avall dels seus generosos pits que penjaven en la meva direcció, no solament foren els pits els objectes de la meva activitat investigadora, també la part baixa del ventre, on la llengua anava cercant fins trobar-los racons amagats a la vista, les mans també premien juganeres els glutis encara ferms de la dona.

En notar que la nostra excitació anava creixent, m’aixecà del meu amagatall sota ella i deixant-la estirada sobre els llençols, enceta una segona penetració des de darrere, ara si, ella era el centre de la meva atenció en cada un dels actes i dels moments que va durar. Fou de nou intens. I de nou, reposa en acabar el meu cos sobre el seu, sense treure les mans dels seus pits que havien estat allí tota l’estona d’aquesta segona trobada.

El sol ja estava gairebé a dalt de tot i era hora de marxar, ja ens havíem posat de peu, i ella amb un ampli somriure, reconegué que la “tia” tenia raó, que ens havíem entès molt be ella i jo, amb aquest comentari, l’apropà a mi amb tots dos cossos nus encara, i amb l’amic amb ganes de donar més guerra.

Li demanar per un lloc on netejar-me que no fos la sèquia, i ella rient em conduí fins una petita habitació que tenia tot lo necessari per netejar-se i fer les necessitats. Un cop dins mentre m’ensenyava com anava tot, va notar que jo la col·locava d’esquena a la paret on suposadament es trobava la dutxa i baixant una mica el cap començà de nou a fer petites mossegades als seus mugrons i amb la llengua circumval·lar el perímetre d’aquells pits alliberat. Després del que havíem fet, s’excita de seguida i ella mateixa s’obri de cames per que anés per feina. No deixà escapar cap segon més dels necessaris per fer el que em demanava el seu cos, i iniciàrem una nova introducció del  meu amic dins d’ella, fou la cirereta del pastís i jo arriba a buidar-me de nou dins d’ella mentre sortien de la seva gola uns xiscles esmorteïts per l’oclusió de les nostres boques. Després vam fer el que havíem anat a fer i ens traguérem la suor dels cossos, alhora que anàvem recordant per quines parts del cos de l’altre havíem tingut el goig de gaudir.

Amb un comiat molt emotiu per les dues parts, ens vestírem i jo inicià el moviment de marxar. Llavors vaig recordar que no m’enduia el meu petit trofeu, i sense dir-li res, li aixecà la faldilla i li tragué les calces que em posà a la butxaca, i abans que ella pogués dir res, li digué que era una vella costum de col·lacionar  aquella peça  de les dones amb les que havia estat. I amb un to de certa burleta, li preguntà si la meva “tia” no li havia comentat aquest fet. Ella satisfeta pel meu acte recol·lector, em confirmà que ja ho sabia i que per això s’havia posat aquelles, les que més li agradaven perquè jo les tingués amb mi.

Recorda’m em pregà. I li llençà el meu estimat eslògan, sempre que vulguis, ho podem repetir. Abans de sortir del mas li engalta un llarg petó amb la llengua juganera recordant aquelles parts de la seva boca que havia conegut aquell matí, i que `possiblement tornaríem a recordar en alguna altra ocasió.

Marxa amb una rialla a la cara, i ara puc dir que temps més tard vaig tornar a aquell mas per estar amb una altra dona, i com dic sempre, això es una altra història que potser contaré en alguna altra ocasió.