dijous, 30 d’abril del 2015

Vinc d’un concert

 

Vinc d’un concert

en una plaça major

d’un vell poble

mig buit.

Els músics,

estrangers en gira

per llocs perduts,

clàssics amb sons moderns

i entranyables,

m’han fet volar

per la meva joventut

i la maduresa perduda.

Cada so de les cançons

en duia records d’instants

on tu i jo n’érem un.

Fins i tot l’ànima ballava

als ritmes que sonaven.

Notava la teva pell

tant a la vora

que m’he mirat a les mans

si erets veritat.

Com la majoria

de les nostres

sensacions comunes,

eren somnis

que vivia despert.

dimecres, 29 d’abril del 2015

Rere les últimes paraules

 

Rere les últimes paraules,

m’ha arribat l’olor del teu cos,

el regust dels teus llavis

passejats per sobre

per aquella crema

que els suavitza.

Després el record

del teu onejant-se sobre meu,

en una cavalcada furtiva,

silent,

lluny de paraules

que ens podrien distraure

del nostre propi desig.

Tot el que estava guardat

en el temps del silenci,

m’ho has tornat a dur

a pesar del teu interès..

Rere les últimes paraules,

m’ha arribat de nou la vida.

dimarts, 28 d’abril del 2015

Tornes de un llarg adéu

 

Tornes de un llarg adéu,

però no sento les paraules

que tan he esperat.

M’he despertat

del somni

amb les mans nues

i el cos tapat

per la incertesa.

Retornes d’un llarg adéu

i em sento sol,

sense respostes

que desitjo aviat.

Em manca encara

la calidesa de la teva ma

i l’olor del teu cos

vora el meu,

Però, si més no,

 has fet un primer pas.

dilluns, 27 d’abril del 2015

Germinen els brots



Germinen els brots
en els arbres joves
aquesta primavera
que renova els vots
de vida creixent.
I en el meu racó
es renoven
els records amagats
des de la tardor
en que vas marxar.
He trobat a faltar
el treus mots
i els somriures callats,
les càlides carícies
i l’esbiaix d’uns petons
furtats al temps.
Gotes de pluja
que rellisquen
pel cos avall
mentre el sol vol sortir
entre el núvols grisos.
Recolzen les velles nines
els teus somnis
al capçal del llit
on estimar-se
era un joc
que tots dos volíem jugar.
Cuso els instants
amb fil de remor,
del so dels peus
que potser un dia
no gaire llunyà
et tornaran a dur
al meu costat.

dimarts, 14 d’abril del 2015

Feia quatre dies més o menys

 

Feia quatre dies més o menys que ens havíem descobert l’un a l’altre i et plantares a la porta de casa per oferir que no ho podíem fer cap vegada més. Que no estava be, que havia estat un moment en que es trobava baixa de defenses, em va dir.

Jo li respongué, però és el cap o el cor qui et fa dir això? Ella respongué que tan i feia això, que tot havia estat un miratge que calia no repetir. Li indicà que ens podien sentir per l’obertura que teníem per airejar el passadís per sobre la porta, i li indicà que entres al meu lloc de treball. Mentre li deia, li posà la mà sobre el vestit a l’alçada del cul, d’una forma molt suau i orientant-la cap on havíem d’anar.

Un cop dins i sense treure la mà de sobre seu, que ella en cap moment refusà, baix tanca la porta amb l’altra mà. M’havia oblidat de tancar la porta del carrer. Segui amb una mà ocupada i ella sense dir res que m’obligués a treure-la. Recordant com havia començat tot l’altra vegada, em vaig apropar a la seva boca poc a poc, ella en un primer moment va fer l’esme de retirar-se, però no es va bellugar del lloc on estava, esperant-me tranquil·la. La besa llavis amb llavis a intervals curts i seguidament repetits, cada cop més ràpid i cada cop més llargs, fins arribar a fer-lo totalment intens i amb un inici de ball de llengües dins de la seva boca.

Com veia que la cosa anava be, les mans van començar a moure’s també en les direccions que més m’agradaven, els pits primer i l’entrecuix seguidament. Tot allò que havia dit en arribar s’havia fer fum i semblava gaudir-ne tant com jo de la situació, i això em va fer vindre al cap, mentre les mans anaven investigant per la seva banda, que ella tenia un caràcter dur quan parlava amb les veïnes i que rarament la podien fer canviar d’opinió, ni la meva mare que era una de les més propers a ella, en canvi quan entrava la sexualitat en joc i com ara mateix el seu cos n’era el centre, com l’altra vegada, n’era plenament submisa, oferint-se a totes les meves demandes com vaig aprendre en les successives ocasions, començant per l’actual.

Ja sabeu si m’he llegit algun altre relat, que en aquest casos, m’agradava que es despullessin lentament elles mateixes, però en aquest cas i per evitar que al final s’espantés, cosa que creia que no succeiria, la anà ajudant en el fet de desvestir-se davant meu. El vestit que duia, era de l’època, botonadura des del coll, fins a la cintura, aquesta ben premuda al cos per estilitzar la cintura i després la falda obrint-se per donar-li més voluptuositat al conjunt. Ella encara no havia iniciat cap moviment introductori vers a mi. Em separà una mica per tornar a apreciar el conjunt i li digué mentre desbotonava el primer botó, amb el teu permís! Ella feu un esbós de somriure i em deixà fer. Al primer no va passar res, però en desbotonar el segon, va aparèixer ja la base dels pits tapats aquests pels sostenidor. Sense aturar-me vaig apropar els llavis a la base d’aquells pits que ja coneixia i els acarona dolçament amb ells. Seguí desbotonant, ara ella apropà les seves mans al meu cos i les posa per sota la samarreta que duia i comença a tocar-me la pell càlida pel moment i per l’estació. Alhora la mà que no desbotonava el vestit es va moure per la seva cintura i anà baixar pel seu darrere fins encertar de ple de nou el seu cul i prement-la for en vers a mi, tot i que encara vestits, els nostres cossos van notar la sensibilitat del seu recíproc.

Ja no quedaven botons per descordar, i el vestit, al menys la seva part superior, estava tot obert ensenyant-me luxuriosament el que havia amagat a sota. Afluixà la mà del darrera i començant a estar mostrant part dels meus encants, l’amic ja s’havia olorat que podia gaudir una estona, li deixà caure el vestit a terra tot i que la cintura va oferir la seva resistència, però a la fi ella quedà amb la roba interior descoberta, apartà amb un dels peus encara calçats el vestit cap a un racó. Jo vaig córrer les cortines per ser invisibles a la gent que passes per fora, potser una mica tard, però ja no hi podia fer res. Ara si deixà que fos ella que es tragués la resta de la roba que duia, els sostenidors i les calces, i ho va fer amb una elegància que el meu amic ja lluitava per sortir.

Vaig apropar el meu cos amb tota la roba al seu completament nu per iniciar la meva part de treure’m la roba, i ho començava a fer deixant de nou els meus llavis en els seus i les meves mans en els seus pits, i ella cercava el meu racó amagat però força visible quan vaig sentir que s’obria la porta del carrer i una veu coneguda –aquella amiga que em descobrí els seus encants al seu bany mentre s’excitava sola i que ho vam acabar junts després de veurem entrar tot despullat i molt animat a fer noves coneixences- cridant-me, ja vaig suposar que voldria entrar on era a fer una descarga emotiva i física, perquè no seria la primera vegada que ho fèiem allí. Com un llamp em va passar pel cap la idea de fer-ho els tres junts alhora, però ràpidament ho baix rebutjar, primer per la que tenia nua al davant, només ho havíem fet una vegada i ara convenia consolidar-la com amiga de fets, i per segon motiu, no sabia com s’ho prendria la que entrava de trobar-se la seva amiga i veïna en pilota picada en un lloc que ella creia que era exclusivament seu només, cosa de la que anava molt desencaminada, al menys pel moment.

Em vaig arreglar la roba com vaig poder, però l’amic estava cridant vull sortir! Ja fora al passadís, ella em va dir que passava per allí i que havia pensat en aprofitar l’avinentesa si es podia, i veient l’amic excitat, em posà la mà a sobre i començà a jugar per damunt la roba amb ell, jo sense treure de l’error, perquè m’agradava el que em feia, posant-li les mans als pits, li digué, ho sento, ara estic fent un repàs i molt fluixet afegí, com aquest, i no sent-hi la mare no la puc atendre, si vol li donaré l’encàrrec, no va dir ella, amb cara d’haver entès el que li havia dit seguí ella amb el que feia i jo també, que vagi be el repàs! Digué amb to irònic, ja tornaré més tard a parlar amb la teva mare! Ho sento, hi estaria més amb vostè però la mare de la meva alumna no li agrada que no aprofita tot el temps que em paga, aprofita-ho, aprofita-ho que després venen els examen i no es pot suspendre. Amb una picada d’ull em va fer entendre que després em demanaria el màxim. Marxa, jo ara si tanca la porta del carrer i amb l’amic a punt d’explotar vaig tornar a entrar al meu estudi. Ella pobra esta tota moixa, espantada i amb el vestit tapant-se el cos nu.

Jo li tragué de nou, ara em despullà sense la seva ajuda perquè encara tremolava i comença la ronda de carícies i petons pel seu cos, pessigolles per treure-li la por del damunt i sobre tot per tornar-li l’excitació que duia damunt quan havia marxar, em va costar una mica més del que havia pensat, però va tornar a ser una dona decidida a tenir relacions amb mi. Després d’uns instants de juguesques i tocaments, ara que ja ens havíem posat al dia e les respectives parts dels nostres cossos i d’on en podríem treure més plaer, l’agafà pels malucs i de cara a mi, l’assegué sobre la punta de la taula que tant cops aguantaria els sotracs de les meves penetracions i obrint-la de cames, li demana que em guiés amb la seva mà camí del racó desitjat, ella com he dit abans, tota submisa, ho agafà entre els dits de la mà dreta, i obrint una mica més les cames, orientà el meu amic cap a la cova que havia conegut per primera vegada la setmana anterior, l’entrada fou lenta, però un cop arribats al final del camí, em demanà que ho fes amb més intensitat si jo volia. Amb el membre a punt d’esclatar, li vaig concedir el seu desig i les embranzides van guanyar amb intensitat, fins arribar el moment d’esclatar de nou dins d’ella. En aquesta ocasió, no es va voler llevar per anar corrents al lavabo a netejar-se, cosa que em va complaure. Segui jugant amb els mugrons entre els meus dits fins que desaparegué de dins seu el meu amic, ella el netejà amb un mocador que duia en una butxaca del vestit i abaixant-se fins la seva altura, se’l va posar a la boca, la llengua comença a moure’s per la circumferència del membre i començà a treballar per excitar-lo de nou.

Al cap d’una estona quan ja tornava a estar operatiu, com jo estava de peu i ella no, vaig veure que s’aturaven al davant de la meva finestra les dos amigues de la mare que havien estat on estava, fent el que feia, i que esperava que cap d’elles sabés res del que feia amb l’altra.

Com he dit en altres ocasions jo de vegades era una mica agosarat, i m’agradava fer-ho amb una d’elles mentre mirava casualment a la que tenia amb el penis a la seva boca, vaig pensar que seria graciós fer-ho a l’inrevés, fer-m’ho mb ella mentre ho desitjava amb l’altra o les altres, ja veuríem. Per fer-ho més fort, potser ho podria fer pensant amb totes dues alhora, una mena de trio mental si s’escau comentar.

Començava a estar novament després del seu treball oral preparat per una nova incursió, a més a més no calia desaprofitar l’ocasió a que se n’anessin de davant de la finestra i trencar l’oportunitat que se’m presentava. Li agafa el cap, i el conduí en direcció amunt fins arribar a l’alçada de la meva boca i la besa amb força, fet al que va respondre de la mateixa manera. Li digué, tinc més ganes i ara ho farem com també m’agrada molt a mi i que amb tu no ho vaig poder fer altre dia.

Com? Preguntà. La vaig girar d’esquena i la posa mirant al sobre de la taula, no volia que les veies encara per si es feia enrere i no podia fer la meva. Ella dòcilment, m’ho deixà preparar mentre buscava el meu membre amb la seva mà més propera per seguir jugant amb ell. Al cap d’uns moments li apartà la mà i obri la seva part del darrera per facilitar la meva entrada dins del seu cos, d’entrada descansa les meves mans sobre aquells pits tan joiosos i juganers i fent jocs de mans amb els mugrons, aconseguí notar-la de nou excitada, de la mateixa manera que jo mateix.

Amb el punt de suport de les mans als pits vaig començar a fer la maniobra per la següent cobertura del seu cos, un cop enfilat el moviment, inicià amb un lent moviment cap davant allò que volia fer , després una vegada incrementada la intensitat del meu moviment, vaig notar que ella també hi afegia amb força activitat des de la seva part, va ser el moment de dir-li que aixequés el cap i mirés per la finestra, en el precís moment que la tenia preparada amb les mans als pits jo dins d’ella i ella veient les seves amigues per la finestra –sense possibilitat que ens veiessin elles- li solta els pits i li ferma les mans amb els malucs continuant amb la força afegida de tots dos la penetració, estàvem massa avançats en la nostra eufòria com per trencar-la amb aquella visió externa. Ella va accelerar encara més els cadenciosos moviments, obligant-me a mi a seguir-la. Just vaig tenir el temps de recordar-les a les tres nues i fer extrapolades la sensació que sentia en aquell moment del meu penis dins d’ella a les altres dues, com deia, just arribat a aquest moment em vaig buidar de nou dins d’ella, però ara amb la sensació que ho feia amb les tres alhora, com dirien ara el meu primer trio virtual, just amb la curta edat de disset anys i totes tres amigues de mare.

Va tornar a eixugar-me el membre amb aquell mocador bordat amb fines flors entrellaçades de color rosa. Sort que encara no sabia res d’ADN, sinó potser li hauria deixat fer igual.

Un cop mitjanament net, no ho vam aturar aquí, les seves amigues encara hi eren i a ella ara li agradava que la toques davant seu, i no ho vaig deixar córrer ni un instant més. Com tenia costum entre un acte i l’altre recorria de totes les maneres que coneixia el cos de l’amiga de torn, fins a tornar a estar operatiu. Ara la diferència era que ella tenia un motiu especial per notar el meu tacte en la seva pell i com més li feia jocs i carícies en els llocs íntims, ella més mirava cap a fora, com gaudint d’una victòria oculta sobre elles, que la situava per sobre seu, encara que fos des d’un punt de submissió als meus desitjos. Després d’uns cinc minuts, es van acomiadar i cadascuna se’n va anar a casa seva tot i que jo per un moment em vaig témer que ho tornés l’amiga d’abans. Però no falsa alarma.

Ara que tornava a estar a punt, em va semblar que potser es mereixeria una mica d’intimitat. Mirà de reüll el rellotge de sobre la taula i vaig calcular que la mare encara tardaria una mitja hora en tornar dels seus encàrrecs segons el que m’havia dit.

Li demanà que es col·loqués rere meu i em masturbés mentre la duia a la meva habitació per seguir gaudins d’ella. Per un moment em va semblar que s’emocionava, es col·locà rere meu, em deixà un bes en la meva espatlla i començà el seu moviment manual amb el meu amic, quan vaig notar que ja havia començat la seva part, començà a caminar cap el meu llit, amb força esforç de contenció vaig arribar al llit, m’estirà d’espatlles sobre el llençol de sota amb ella amb la seva mà treballant, li digué, ara cavalca’m, en un principi no ho entengué, li explicà el que volia que fes i després de soltar la seva presa amb les mans sobre el llit es va anant col·locant sobre meu, un cop descansava el seu cos amb les cames i sobre tot amb els genolls al costat del meu cos, ara sense orientar-se per arribar al meu membre ho va fer pel sistema d’aproximació i aviat va trobar el punt d’inici. S’aturà i esperà que li digués que podia continuar, ho va encetar lentament, quan va notar que el meu amic ja era tot dins seu, començà a bellugar-se amunt i avall com si cavalqués ràpidament en mig d’alguna pel·lícula de l’oest, ara jo em deixava fer, mentre ella es movia d’aquella manera espectacular, jo mirava el ball dels seus pits alegres amb el que feien, per sort havíem entrat més endins de la casa, perquè al contrari de les altres vegades, començà a fer petits crits tallats que anaven creixent amb intensitat i freqüència fins a deixar-se caure sobre el meu cos quan just abans m’havia buidat dins d’ella per tercera vegada. Es quedà sobre meu una curta estona i es llevà només quan va notar que el meu amic havia sortit de dins seu desinflat i una mica esgotat per la feina feta. Recordant l’altra vegada que havia anat a netejar-se de seguida al seu lavabo, li pregunta com qui no vol la cosa, avui ho hem fet tres vegades i no t’has volgut anar a netejar cap d’elles, que prens mesures per no quedar-te embarassada? No, em respongué amb un gran somriure, vull que m’hi deixis, ahir em van tornar a dir que l’havien vist per la capital amb l’altra, i ara no han tornat a trucar per desmentir-ho, m’està enganyant, i jo vull tornar-li la pilota.

Però amb mi, que no arribo a tenir la meitat dels teus anys? No pateixis, només és una venjança contra ell i ningú ho sabrà del cert si passa. Es clar, vaig respondre, no se sumar!

T’ho podràs pensar, però no en tindràs la seguretat i si és xiqueta, en un altre futur, la salvaré que caigui entre les teves cames. Com has fet tu! Li espetegà a la cara. No t’equivoques, l’altre dia m’ho vaig passar molt be, tot i que va ser ràpid i amb altres circumstàncies, aquests dies m’ho he estat pensant molt si fer el que em fet avui. Va ser la trucada d’ahir la que m’ha fer decidir-me. I no t’equivoquis, m’agradaria que no s’acabi aquí la nostra història, i també que ho féssim moltes vegades, m’agrada molt estar sotmesa a tu i complaure’t  en tot el que vols i les vegades que vulguis. Vull ser sumia amb tu i que el meu cos et pertanyi, m’imagino que també t’ho fas amb elles, no, va tallar-me una incipient protesta. Jo et sóc submisa, pots fer amb mi el que vulguis, i no et treure la llibertat de fer-ho amb d’altres dones, i que puguis fer-les gaudir com m’ho has fet a mi, allò que t’acabo de dir no va amb tu, tu només m’ajudes a complir la meva venjança. Ara per ara, un home pot deixar la seva dona i anar-se’n on vulgui, però nosaltres no ho podem fet, ens veurien com unes bagasses. Deixem-ho així, dóna’m plaer i deixa que jo te’n doni, si em prenyes tu o ell, m’és igual, no creguis que ningú més em tocarà les meves carns. Ara me n’hauria d’anar que ta mare ja deu ser a punt d’arribar, però abans et vull deixar un darrer record aprofitant que estàs així, i s’apropa a la part baixa del meu cos i disposà dins de la seva boca, per una darrera vegada en aquell dia del meu amic dins i va fer un excel·lent treball. Continuà fins encara no se com fer-me arribar una darrera vegada ara dins de la boca, al menys amb aquest fet allunyava el fantasma de l’embaràs en aquesta ocasió. Anàrem a vestir-nos a la meva sal d’estudi i d’altres coses i just quan sortíem d’allí i havent obert la porta del seu lligam amb la clau, aparegué la mare.

Entra, entra, li digué perdona però vaig molt carregada i és l’hora de fer el dinar, no pateixis li digué a la mare ja tornaré una altra vegada i en marxar la mare, es girà a mi i em dona potser el més bonic dels petons que m’havia fet avui, i que possiblement jo vaig embrutar posant  les meves mans sobre els seus pits, els quals vaig trobar desprotegits pels sostenidors, que ara recordava també m’havia quedat uns instant abans dient-li que els necessitava per quan en tingués ganes d’estar amb ella i no pogués ser, masturbar-me tocant la seva roba i recordar el dia d’avui. El que no li havia dit era que ja m’havia masturbat una vegada a casa seva que la vaig veure només en calces quan anava al lavabo, però aquest és una història que ja he contat. I marxà fins la propera vegada, que va ser a casa seva i en especial al seu llit, cavalcant-me de nou...

Potser que només ho guardi per recordar-ho quan gran ja només pugui cridar el passat per explicar les velles històries. Quan he estat amb una dona, sempre m’ha semblat única encara que tingués davant meu alguna de les altres amigues qua s’han deixat conèixer a fons per mi.